Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün 15 Temmuz Paylaşımı ve Kısa Zamanda Silmesi Tartışmalara Neden Oldu

Ankara Emniyet Müdürlüğü, akşam saatlerinde ‘O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız’ mesajıyla paylaştığı 15 Temmuz görüntülerinin kısa bir süre sonra yayından kaldırdı. Görüntülerin ortada bir neden yokken yayınlanması ve aynı şekilde bir anda yayından kaldırılması sosyal medyada da tartışmalara neden oldu. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından akşam saatlerinde ‘O hain geceyi unutmadık, unutturmayacağız’ mesajı ile yayınlanan görüntülerde, darbecilerin Ankara Emniyet Müdürlüğüne saldırı yaptığı anlar yer aldı. 15 Temmuz gecesine ait güvenlik kamera görüntülerinde, bina girişi TOMA’lar ile kapatılıyor. Daha sonra kapalı haldeki yol saat 00.21’de TOMA’ların darbe girişiminde bulunan askerlerin kullandığı tanklar tarafından itilerek açılmaya çalışılıyor.

Tank ile 2 TOMA’nın karşı karşıya kaldığı anlarda yoğun silah sesleriyle birlikte çatışma başlıyor. Vatandaşların ve polislerin, darbecilerin karşılarında durmaları da kayıtlarda yer alıyor.

Paylaşım, kısa bir süre sonra Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün sosyal medya hesaplarından kaldırıldı. Bu hareket ise tartışmalara neden oldu. Herhangi bir gündem yokken Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün bu görüntüleri neden paylaştığı, sonrasında da yine herhangi bir sebep yokken neden sildiği sosyal medyada çok konuşuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x