Toyota yeni Corolla Hatchback’i Türkiye’de satışa sundu

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Toyota’nın yeni modeli Corolla Hatchback Hybrid, yeni jant ve far tasarımları, yeni renk ve döşeme seçenekleriyle daha tarz bir model olarak ortaya çıkıyor.

1.8 litrelik tam hibrit motoruyla dinamik bir sürüş sunan model, aynı zamanda daha yüksek verimliliğiyle de segmentinde önemli bir seçenek olarak dikkati çekiyor.

Açıklamada, yeni Toyota Corolla Hatchback Hybrid’in her türlü sürüş koşulunda yüksek performans ve yüksek verimlilik sunan yeni nesil tam hibrit sistemiyle donatıldığı ve kapsamlı mühendislik çalışmalarıyla birlikte daha iyi sürüş deneyimi, daha yüksek performans ve verimlilik sunacak şekilde geliştirilen Corolla Hatchback’in 140 HP güce sahip 1.8 litrelik tam hibrit motoruyla tüm beklentileri karşıladığı aktarılıyor.

Önceki nesil tam hibrit sistemine göre daha yüksek performans sunmasına karşın 101 g/kilometre ile daha düşük emisyonlara sahip olan Corolla Hatchback, 0-100 kilometre/saniye hızlanmasını 9.1 saniyede gerçekleştiriyor. Aynı zamanda yeni Corolla Hatchback Hybrid, WLTP ölçümlerine göre 4.5 litreye kadar 100 kilometrelik düşük ortalama tüketimiyle de öne çıkıyor.

Yenilenen Corolla Hatchback Hybrid’de kullanılan daha hafif ve daha küçük yeni lityum-iyon batarya ile ağırlık yüzde 14 azaltılırken, güç çıkışı ise yüzde 14 artırıldı. Yeni soğutma sistemiyle birlikte daha sessiz bir sürüş sunan 5’inci jenerasyon hibrit sistemi, daha rafine bir sürüş elde edilmesini sağlıyor.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x